top of page

Kwaliteit zonder concessies. Voor iedereen.

 

Tijd & aandacht

Kwaliteit valt of staat met de tijd die je neemt en de aandacht die je hebt voor de klant. Dit begint met luisteren naar iemands wensen en kijken naar zijn of haar uiterlijke kenmerken. Wat is de vorm van je gezicht? Hoe is de stand van je schouders? Wat is de natuurlijke valling van je haar?

Op basis hiervan geef ik een persoonlijk advies en werken we samen toe naar een perfect eindresultaat.

 

Alleen het beste is goed genoeg

Een perfect resultaat is -naast tijd en aandacht- onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van de producten. Daarom werk ik alleen met topmerken zoals Ecru New York, L’anza en Olaplex. Ik ga voor perfectie. Altijd. En neem geen genoegen met minder.

Never stop learning
Knippen, kleuren, stylen… kapper zijn is een vak. En vakmanschap vereist onderhoud. Want stil blijven staan in de kappersbranche, die zich zo razendsnel ontwikkelt, is simpelweg geen optie. Daarom volg ik geregeld cursussen bij ‘Ministry of Beauty’ om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste knip- styling- en kleurtechnieken.

Mijn expertise: Balayage
Balayage; een unieke kleurtechniek die ik -door de vele training én ervaring- tot in de puntjes beheers. Bij een balayage laat ik verschillende kleurtinten perfect in elkaar overlopen, waardoor je haar een natuurlijke uitstraling krijgt. Een ander voordeel: je hebt nauwelijks last van uitgroei. Nieuwsgierig naar het resultaat van een balayage? Neem dan gerust een kijkje in mijn portfolio

bottom of page